top of page

Coronatoegangsbewijs

Muziekkring Enkhuizen ontvangt vanaf 26 september 2021 publiek in de Zuiderkerk of in de Drom mét Coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw Coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl. We vragen hierbij om uw identiteitsbewijs om uw gegevens te controleren.

Wat is een Corona toegangsbewijs?

De QR code in uw CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl is uw geldig Coronatoegangsbewijs. Deze QR code kunt u activeren doordat u een negatieve testuitslag (testbewijs) heeft, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Download de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.

Testbewijs – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via www.testenvoortoegang.org maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in je buurt. Vaccinatiebewijs – Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Herstelbewijs – Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Kijk op de site van de Rijksoverheid voor de stappen die er nodig zijn test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code.

Heeft u geen smartphone? Dan kunt u het coronabewijs ook printen via de website CoronaCheck.nl.

Hoe checkt Muziekkring Enkhuizen uw Corona toegangsbewijs? Direct na uw entree wordt door een medewerker van Muziekkring Enkhuizen uw QR-code gescand. Houdt uw smartphone gereed en open de Corona check app voordat u de Zuiderkerk of de Drom binnengaat. Of houdt de print van uw corona toegangsbewijs gereed die u thuis heeft uitgedraaid.

Bezoekers uit de EU Vanaf 1 juli 2021 kunnen internationale bezoekers binnen de EU het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland, dus ook in de Zuiderkerk en in de Drom.


Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de meest gestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met: Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur

We danken u voor uw begrip.

Heeft u nog vragen over uw bezoek bij een van onze concerten of evenementen dan kunt u contact opnemen via info@muziekkringenkhuizen.nl.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page